zaterdag 29 oktober 2011

Opruimen en weggooien

Rare tijd voor een grote schoonmaak misschien maar rond de herfst heb ik er meer last van doordat al het oude van de bomen afvalt en er plek moet komen voor het nieuwe. Voor mij geldt dit ook.

Moet ik zeggen dat ik nu meer dan ooit de neiging heb alles weg te doen wat ik eigenlijk niet gebruik.
Ik heb van de week mn kledingkast uitgemest en heb er nog maar weinig in liggen zo lang ik maar wat heb om aan te trekken het niet kapot is ben ik al blij. Ik heb me vroeger altijd aan het idee vast gehouden dat andere me erop aan zouden kijken als ik regelmatig in dezelfde kleding zou verschijnen maar ik doe dat bij andere ook niet als ze maar wat aan hebben toch?
En wat gaat het mij eigenlijk aan wat andere denken?! Het is hun hoofd en niet het mijne dus ja dat heb ik dit jaar er ook uit gezet ik begin echt Sch*t te krijgen aan wat andere denken ze doen maar en als zij zich happy voelen met deze gedachten als ze dat al denken moeten zij het zelf weten toch?

Volgende week begint school weer en dan kan ik even lekker mn gang gaan op Raf zn kamer want die jongen spaart echt alles wat ie overal bij krijgt van kindersuprise rommeltjes tot en met wat er aan die rietjes hangt als je een chocomel bestelt Van de week een papieren fluitje met gaatjes dat heel irritant tettert. Heel vervelend dat ik dit zo moet doen maar heb m in ieder geval verteld dat ik dit dus ga doen want anders is er geen plek meer voor nieuw.
Ook zijn kleding heb ik gister al vervangen en opgeruimd hij daarin tegen heeft genoeg voor het komende jaar om aan te doen misschien zelfs.

Het liefste gooi ik werkelijk alles weg en hou alleen maar de dingen waarvan ik geniet en wat ik gebruik het valt me steeds meer op dat als ik zou moeten ik zonder dit alles kan materie het is handig om te hebben maar ik vind ook wel dat ik het los moet kunnen laten.
Ik ben wat dit betreft helemaal veranderd vroeger kon ik alles wel hamsteren en houden omdat het zonde was weg te doen of sneu was voor de gene die het kado gaf (ook al was het foeilelijk)

Tijd voor een mooi nieuw begin in alles ik heb er zo'n zin in om volledig te kunnen genieten van alles om me heen en het oude eruit te gooien.

Ga gauw weer aan de slag
Wens jullie een heerlijke dag!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten